Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Inklapbare partytent 3x3x2,6 mtr

vouwtent kopen

Bent u op zoek u naar een mooie  en zeer praktische goedkope inklapbare partytent? Dan bent u aan het juiste adres want wij verkopen deze stevige, fraaie en goedkope inklapbare partytenten. Afmeting van de tent is 3 x 3 x 2,6 meter. Ze zijn leverbaar in 2 kleuren. Deze inklapbare partytent kopen heeft als belangrijkste kenmerk gebruiksgemak in combinatie met goede kwaliteit. De opvouwbare partytent 3 x 3 x 2,6 is binnen enkele minuten opgezet en en evenzo snel weer af gebroken. Het is vervaardigd uit duurzaam materiaal en heeft daardoor een lange levensduur. 

Inklapbare partytent bestellen

Deze inklapbare partytent kopen online is veilig, we leveren direct uit eigen voorraad. Ervaar veel plezier met deze partytent bij o.a. ander barbeque's, borrels en feestjes. Onze opvouwbare partytenten 3x3x2,6 zijn standaard leverbaar in de kleuren blauw en groen. Bent u inmiddels overtuigd van het plezier en de kwaliteit van deze inklapbare paviljoen tenten? Bestel dan eenvoudig, veilig en en direct via de webwinkel. Inklapbare partytent verhuur oftewel een partytent huren is niet onze business en dit kunnen we u dan ook niet bieden.

De handige en goedkope inklapbare partytent budget van 3x3x2,6 meter in de kleur groen of blauw  worden direct uit eigen voorraad geleverd. Deze multi-inzetbare inklapbare partytent is ideaal voor feestjes, partijen, bruiloften of zomaar een spontane barbecue met familie, vrienden of buren. De inklapbare partytent biedt goede bescherming tegen zon, regen en harde wind. Kortom vanaf het voorjaar tot nazomer is het een uitermate geschikt artikel. Het is wel belangrijk dat u de paviljoen tent vooraf behandelt met een waterafstotende laag.

vouwtent kopen

Enkele kenmerken; degelijke constructie, gemaakt van lichtgewicht materialen, wat zorgt voor goede sterkte en stabiliteit. Het uitermate handige opvouwsysteem, het zogenaamde harmonica systeem, zorgt ervoor dat u de tent binnen een minuut hebt opgezet. De inklapbare partytent is net zo snel weer afgebroken. Samenvattend; de inklapbare partytent biedt drie grote voordelen.

• Lichtgewicht en stevig
• Goedkope prijs
• Uiterst makkelijk in gebruik (snel in- en uitklapbaar, zonder losse tent stokken)

Inklapbare partytent kopen

Door het harmonica vouwsysteem is uitklappen en vervolgens de inklapbare partytent opzetten een makkie. Geen geknutsel, gerommel en geruzie meer vanwege tentpalen. Gewoon uitpakken uit de draagzak, uitvouwen en in een beweging uitklappen en opzetten. Het tentdoek is gemaakt van polyester en beperkt water- en wind dicht. Het frame is van dunwandig staal wat is voorzien is van een dikke laag poedercoating. Deze poedercoat laag zorgt voor een maximale weerbestendigheid. Doordat de inklapbare paviljoen tent licht en compact is kunt u het makkelijk meenemen voor een leuke vakantie of weekendje weg. De standaardafmeting van de inklapbare partytenten budget is 3x3x2,5 meter. De vouwtenten van het merk E-Z UP® beginnen met een standaard afmeting van 3x3x2,7 meter.

Voor meer info kunt u ons bellen of mailen. Bent u overtuigd en wilt u online een vouwtent kopen en bestellen? Ga dan direct naar onze webwinkel en volg stappen 1 t/m 4.